contact

1420619903842Despre noi, cei creativi

In mersul nostru..

Pe strada ..observ..acasa,observ…

Toate aceste informatii,folosec ele cuiva..ma refer aparte de timpul cand cineva intentionat culege informatii pentru a-si implinii o tinta.

Da… este important de stiut:

chiar si atunci cand nu intentionez..observ.. de mine depinde daca imi permit sa gestionez, sa meditez sa aprofundez ceea ce observ.

Sunt multe lucruri care ne predispun pe fiecare la a privi diferit..prin simplul fapt ca desi poate suntem exact in acelas loc , noi suntem unici..in toate.

detaliile mici sau mari, sunt ingredientele ce fac viata sa fie interesanta, vie, umpluta de sens, semnificatie, valoare, sa fie de dorit. Totusi, uneori detaliile sunt incarcaturi negative ce mai degraba inhiba sfarsesc, decat sa nasca viata; mai degraba secatuiesc , de nedorit…                                                                   deaceea, uneori ne autosetam sa vedem mai putin, sa simtim mai putin, sa reactionam mai putin, sa traim mai sec- doar din dorinta de a ne proteja..eu zic ca aceasta solutie desi mai la indemana nu e de dorit …exista o solutie mai buna .. sa lupti pentru a nu pierde posibilitatea care ne-a fost data: sensibilitatea de a observa!                                                                                   viata e un dar frumos hai sa il pastram asa.

Ceea ce a schimbat nivelul meu de intelegere a fost sa Il cunosc pe Dumnezeu..in Isus.

Gandesc..simt vad..toate acestea s-au intamplat si inainte..insa acum e totul semnificativ..

Totul are o valoare insa inainte nu o percepeam. Indiferent de influenta ei asupra mea….(impact emotinal sau doar mental)…valoarea aceasta e palpabila, adevarata – o senzatie minunata de autentic, gasesc cand traiesc viata cu credinta in El..Asa ca va marturisesc minunatia acestei eliberari, cu speranta ca ..ea libertatea..và va cuprinde si pe voi..pentru ca e minunat sa traiesc momentul cunoscand valoarea si pretul vietii tale.

 

1420619890215